Νότια του Νομού Πιερίας, σε απόσταση μόλις 100 km από την Θεσσαλονίκη βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό Νέοι Πόροι. Χτισμένο στη σκιά του Ολύμπου, συνδυάζει μοναδικά την θέα στο βουνό των Θεών και την πανεύκολη πρόσβαση στη θάλασσα. Η μεγάλη σε έκταση αμμώδης ακτή και η καθαρή καταγάλανη θάλασσα προσφέρουν στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης και καθιστούν τους Νέους Πόρους ως ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό. Η παραλία είναι οργανωμένη και βραβευμένη με την γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέσα στο χωριό αλλά και κατά μήκος του πεζοδρομημένου τμήματος της παραλίας μπορεί κανείς να βρει ψαροταβέρνες, εστιατόρια, πιτσαρίες, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, μπαρ και άλλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Στους Νέους Πόρους υπάρχουν επίσης ιατρεία, φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, περίπτερα, μηχανήματα Α.Τ.Μ, κέντρα τύπου κ.α. Η πρόσβαση είναι εύκολη παντού, αφού το πρότυπο πολεοδομικό σχέδιο του χωριού με τους μεγάλους δρόμους και τις πλατείες επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη μετακίνηση με απόλυτη ασφάλεια.

Κατά τη διαμονή σας στο χωριό μας μπορείτε να επισκεφτείτε τον γειτονικό Πλαταμώνα (ακόμα και περπατώντας) με το μεσαιωνικό κάστρο και την έντονη νυχτερινή ζωή, τους πανέμορφους γραφικούς οικισμούς των Παλαιών Πόρων και του Παλαιού Παντελεήμονα , τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, ενώ για τους φυσιολάτρες υπάρχει ο απέραντος υδροβιότοπος, στο βόρειο τμήμα του Δέλτα του Πηνειού.

Καλή σας διαμονή!